сряда, 27 април 2011 г.

Отразяване на абитуриентския ден

Предлагам на вашето Внимание фото услуга за отразяване на абитуриентския ден.
Абитуриентският бал е една нова страница от живота Ви. Позволете ми да направя деня уникален и незабравим още от първите минути на празника до мига, в който ще се понесете в магията на абитуриентската вечер.
Денят е изключително важен за всеки млад човек и отговорността ми е голяма.
Представям Ви няколко варианта на фото услугите, които предлагам за Вашия абитуриентски бал. Надявам се да ми се доверите и да помните дълго този важен за всички Ви ден.

1. ВАРИАНТ АБИТУРИЕНТСКИ ДЕН 280лв.:

Отразяване на целия абитуриентски ден от приготовленията на абитуриента до изпращането в ресторанта. Отразяване на важните моменти при обличането, гримирането и правенето на прическата. Снимане с роднини и самостоятелен фото сет на абитуриента. Без ограничение на броя снимки в размер според фотоапарата с който са снимани .


2. ВАРИАНТ АБИТУРИЕНТСКИ ДЕН 150лв.:

Отразяване на абитуриентския ден от срещата с роднините до изпращането в ресторанта. Снимки с роднини и самостоятелен фото сет на абитуриента. Без ограничение на броя снимки в размер според фотоапарата с който са снимани .

3. ВАРИАНТ ИЗПРАЩАНЕ 100лв.:

Отразяване на тържеството в училището в което сте учили. Снимане на важни моменти от училищното тържество, снимки със съученици.


4 ВАРИАНТ ИЗПРАЩАНЕ + фотосесия 180 лв.:

Отразяване на тържеството в училището в което сте учили. Снимане на важни моменти от училищното тържество, снимки със съученици. и фотосесия на вън или в студио различен ден от бала .

**** При договаряне за снимките се заплащат 50% от сумата . ***